Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - رئیس اتحادیه سازندگان و فروشندگان طلا و جواهر تهران با اشاره به رخدادها و تجارب بدست آمده از نحوه خرید و فروش طلا در نوروز 99، روز مادر و اعیاد شعبانیه سالجاری، گفت: هنوز برای انجام معاملات آنلاین این مصنوعات زیرساخت مطلوب در کشور وجود ندارد پس بهتر است خرید و فروش آن در فضای مجازی ممنوع شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گزارش خبرگزاری آریا ، ابراهیم محمدولی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار اگزیم نیوز؛ از نبود زیرساخت های نظارتی مناسب برای انجام معاملات مصنوعات طلا در فضای مجازی خبر داد و افزود: در حال حاضر اشکالات زیادی در دادوستد این مصنوعات در فضای مجازی به چشم می خورد که کمبود این نارسایی ها در نهایت به نفع سودجویان است.
وی ادامه داد: بیشتر فروشندگان آنلاین طلا، پروانه کسب و کار نداشته و برخی دیگر نیز کالایی را به نمایش می گذارند که از نظر وزن، سنگ های به کار رفته، عیار مورد نظر و غیره با آنچه در واقعیت است؛ تفاوت زیادی دارد.
این فعال بخش خصوصی عدم پاسخگویی و دسترسی به فروشنده را بیشترین شکایت خریداران آنلاین طلا دانست و گفت: در این نوع معاملات، ابهامات بسیاری دیده می شود که خریدار و فروشنده را به مشکل کشانده و درگیر می کند، ضمن آنکه اتحادیه نیز در این زمینه مسئولیتی ندارد و نمی تواند مشکلی را مرتفع سازد.
رئیس اتحادیه سازندگان و فروشندگان طلا و جواهر تهران افزود: این معاملات همواره به ضرر خریداران نبوده؛ بلکه کلاهبرداران نیز در قالب مشتری از نبود نظارت و ابهامات معاملاتی از فروشندگان سوءاستفاده می کنند.
وی با ذکر مثالی ادامه داد: سودجویان پس از دریافت طلا به بهانه های مختلف، کالا را مرجوع کرده و پولی را اخذ می کنند و زمانی که طلا به دست فروشنده می رسد، چیزی جز کالای بدلی و تقلبی وجود ندارد.
محمدولی به تلاش اتحادیه مربوطه و همکاری قوه قضاییه در جهت ساماندهی معاملات آنلاین طلا اشاره کرد و گفت: طی یک سال گذشته رایزنی های متعددی با کارشناسان این قوه انجام شده تا به جای ممنوعیت خرید و فروش آنلاین، آیین نامه ای مناسب و کاربردی با هدف تسهیل خرید و فروش آنلاین تنظیم، مصوب و اجرایی شود.
رئیس اتحادیه سازندگان و فروشندگان طلا و جواهر تهران گفت: مشکل معاملات آنلاین طلا، مختص به ایران نبوده و سایر کشورها نیز با مسائلی همچون نبود نظارت و سودجویی ها، دست به گریبان هستند به طوری که تا به امروز تجربه و یا فرمولی موفق برای این منظور دیده نشده است.
وی تاکید کرد: با وجود مشکلات و ابهامات متعددی که در معاملات آنلاین طلا وجود دارد؛ این اتحادیه درصدد پاک کردن صورت مساله نبوده و تلاش دارد تا هرچه زودتر آیین نامه ای جامع و فراگیر تدوین کند.
محمدولی در پایان، خرید از واحدهای صنفی دارای پروانه را مطمئن ترین راه دادوستد طلا دانست و از خریداران مصنوعات طلا درخواست کرد تا همچنان معاملات خود را به شیوه قدیم انجام دهند و از مراجعه به سایت ها و صفحات مجازی خودداری کنند تا فعالان این صنف با کاهش پرونده های شکایتی، تمرکز بیشتری بر تدوین آیین نامه مربوطه داشته باشند.
براساس اخبار منتشر شده از سوی اتحادیه طلا و جواهر کشور، قرار بر این بود تا آیین نامه ای در خصوص معاملات آنلاین طلا در سالجاری، ابلاغ شود و این موضوع همچنان در وزارت صمت، اتاق اصناف ایران و اتحادیه های مربوطه در حال بررسی بوده به طوری که تا به امروز هیچ یک از بندهای این آیین نامه نهایی نشده است.
-->

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: معاملات آنلاین طلا طلا و جواهر خرید و فروش آیین نامه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۶۲۲۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستور العمل حمل و عرضه دارو از طریق (سکو) پلتفرم‌ها و کسب و کار‌های اینترنتی ابلاغ شد

به گزارش   ایفدانا، سیدحیدر محمدی معاون وزیر و رئیس سازمان غذا و دارو با اشاره به ابلاغ آیین‌نامه عرضه و حمل دارو از طریق سکو‌های اینترنتی، اظهار کرد:  تدوین این آیین‌نامه با برگزاری جلسات متعدد بین سازمان غذا و دارو و وزارت ارتباطات به‌منظور بررسی‌های تخصصی موضوع انجام شد.

وی با تاکید بر اینکه سازمان غذا و دارو با نفس ورود سکو‌های اینترنتی به حوزه فروش دارو مخالف بوده و هست و هنوز هم تاکید می‌کنیم فروش اینترنتی دارو غیرقانونی و غیرمجاز است، عنوان کرد: آنچه درمورد حمل دارو توسط سکو‌ها تدوین شده و توسط وزارت ارتباطات اعلام شد «آیین‌نامه حمل دارو از طریق سکوی اینترنتی است» و به‌هیچ‌وجه فروش اینترنتی دارو مطرح نیست.

????معاون وزیر بهداشت با بیان اینکه در این آیین‌نامه تاکید شده است که هرگونه خرید، فروش و انبارش دارو توسط سکو‌های اینترنتی غیرمجاز و غیرقانونی است، گفت: پس از ثبت کد رهگیری نسخه توسط بیمار در سامانه سکو‌های مورد تایید (سازمان غذا و دارو)، نسخه از طریق سکو حمل و به نشانی متقاضی که در سیستم ثبت شده است تحویل داده می‌شود.

وی با تاکید بر اینکه موضوع فروش اینترنتی دارو به‌هیچ‌عنوان مطرح نیست، گفت: این آیین‌نامه تنها درمورد حمل دارو و  تحویل آن به نشانی بیمار به‌صورت غیرحضوری است، همچنین عرضه دارو‌های خاص، سهمیه‌ای، تحت کنترل و دارای شرایط خاص حمل، توسط پلتفرم‌ها صورت نخواهد گرفت.

به گفته دکتر محمدی مجوز فعالیت سکو‌های اینترنتی متقاضی فعالیت در حوزه حمل دارو در یک کارگروه مشترک توسط سازمان غذا و دارو با همکاری وزارت ارتباطات صادر می‌شود، تمامی متقاضیان فعالیت در این حوزه باید ضوابط فنی سازمان غذا و دارو را داشته و حائز شرایط باشند،   دوره‌های آموزشی توسط سازمان غذا و دارو برای سکو‌های متقاضی برگزار خواهد شد، وزارت بهداشت (سازمان غذا و دارو) مسئولیت نظارت بر ضوابط اجرایی و فنی را دارند و سکو‌ها مکلف به رعایت این ضوابط هستند، درج هرگونه تبلیغات و تشویق به مصرف فرآورده‌های دارویی و خرید، فروش و انبارش در این آیین‌نامه برای سکو‌ها غیرمجاز اعلام و کاملاً منع شده است.

وی تصریح کرد: داروخانه‌هایی که درخواست فعالیت با سکو‌های اینترنتی به‌منظور تحویل دارو را دارند باید درخواست خود را به سازمان غذا و دارو ارائه دهند و تنها داروخانه‌های مورد تایید این سازمان مجاز به فعالیت در این حوزه خواهند بود، همچنین درصورت ثبت شکایت از سکو و یا داروخانه سازمان غذا و دارو مرجع پیگیری معرفی شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی بهداشت و درمان

دیگر خبرها

  • تنها «حمل» دارو از طریق سکوی اینترنتی است/ به هیچ وجه «فروش» دارو مطرح نیست
  • ابلاغ دستور العمل حمل و عرضه دارو از طریق (سکو) پلتفرم‌ها و کسب و کار‌های اینترنتی
  • آیین‌نامه عرضه اینترنتی دارو ابلاغ شد/اجرای آزمایشی در ۶ ماه
  • دستور العمل حمل و عرضه دارو از طریق (سکو) پلتفرم‌ها و کسب و کار‌های اینترنتی ابلاغ شد
  • جزییات آیین نامه حمل و نقل دارو از طریق سکوهای آنلاین منتشر شد
  • قالیباف: جداول بودجه برای نخستین بار به رای گذاشته می‌شود
  • آیین نامه توزیع اینترنتی دارو ابلاغ شد
  • آیین‌نامه توسعه و تقویت مهارت‌آموزی دانش‌آموزان تصویب شد
  • گیر واردات خودرو‌های کارکرده کجاست؟
  • گیر واردات خودروهای کارکرده کجاست؟